Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
Živočíšna produkcia pre výživu ľudí
Domov
Kurzy
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Ústav chovu zvierat
ZPpreVL
4. cvičenie
4. CV_Plemená hydiny a malých HZ
4. CV_Plemená hydiny a malých HZ
Požiadavky na absolvovanie
Pre prezretie súboru kliknite na odkaz
4. CV_Plemená hydiny a malých HZ.pdf
.
◄ 3. CV_Plemená ošípaných a oviec
Ísť na...
Ísť na...
Fórum noviniek
Sylabus 2024/2025 LS denná forma
Sylabus 2024/2025 LS externá forma
Otázky na skúšku
Semestrálne práce
1. Čiastkový test LS 2024/2025 opravný a náhradný
2. čiastkový test LS 2024/2025 opravný a náhradný
Pôvod druhov hospodárskych zvierat, zootechnická taxonómia.
Produkcia a kvalita mlieka
Produkcia a kvalita mäsa
Produkcia hydiny a ďalších druhov malých hospodárskych zvierat.
Reprodukcia HZ, biotechnológie v živočíšnej produkcii.
Chovateľské prostredie a životná pohoda hospodárskych zvierat
1. Úvod do predmetu, význam chovu HZ pre výživu ľudí, ekonomiku a hospodárstvo
2. Hodnotenie exteriéru HZ. Plemená dobytka.
3. CV_Plemená ošípaných a oviec
5. CV_Hodnotenie mliekovej úžitkovosti
6. CV_Technika a technológia chovu HZ pre produkciu mlieka
7. CV_Hodnotenie mäsovej úžitkovosti
7. CV_Hodnotenie mäsovej úžitkovosti varianta 2
8. CV_Technika a technológia chovu HZ pre produkciu mäsa
9. CV_ Technológia chovu hydiny a malých HZ
5. CV_Hodnotenie mliekovej úžitkovosti ►