Skip to main content
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
English (en)
English (en)
Slovenčina (sk)
You are currently using guest access (
Log in
)
Hygiena potravinárskych plynov
Home
Courses
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
VHP
Hygiena potravinárskych plynov
Section outline
◄
Kontrola predmetov prichádzajúcich do styku s potravinami
►
Hygienicko- zdravotné problémy spojené s konzumáciou potravín
◄
Kontrola predmetov prichádzajúcich do styku s potravinami
Jump to...
Main course page
1 Úvod a význam hygieny potravín
2 Hygiena budov a vnútorných priestorov
3 Hygienické požiadavky na cudzorodé látky prídavné v potravinách.
4 Všeobecné a osobitné hygienické podmienky pre jednotlivé druhy prevádzkarní
5 Hygienické požiadavky na cudzorodé látky kontaminujúce v potravinách
6 Hygiena budov
7 Hygiena práce a pracovného prostredia
Praktické posudzovanie hygieny budov
Hygiena odvodňovania, podláh a dopravných pásov
Hygienické požiadavky na materiály a predmety prichádzajúce do styku s potravinami
Likvidácia tekutých a tuhých odpadov
Kontrola predmetov prichádzajúcich do styku s potravinami
Hygienicko- zdravotné problémy spojené s konzumáciou potravín
►
Hygienicko- zdravotné problémy spojené s konzumáciou potravín