Skip to main content
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
English (en)
English (en)
Slovenčina (sk)
You are currently using guest access (
Log in
)
Všeobecná hygiena potravín
Home
Courses
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
VHP
General
Oznámenia
Oznámenia
Všeobecné správy a oznámenia
Search forums
Search forums
(No announcements have been posted yet.)
Jump to...
Jump to...
Prednáška č.1
Cvičenie č. 1
Cvičenie č. 2
Cvičenie č. 3
Prednáška č. 2a
Prednáška 2b
Prednáška 2023
Nariadenie EU limity pre kadmium 2021
Chemické kontaminanty sledované a diskutované v EK a DG SANTE
Cvičenie č.5
Kontaminanty v potravinách prednáška
Cvičenie č. 6 Hygiena budov
Cvičenie 7 hygiena práce a pracovného prostredia
Prevádzkárne na zber a triedenie vajec, medu a želazín
Hygiena odvodňovania, podláh a dopravných pásov
Hygienické požiadavky na materiály a predmety na styk s potravinami
Likvidácia tuhých a tekutých odpadov
Sledovanie rezíduí cudzorodých látok v potravinách
HYgienicko-zdravotné problémy - prednáška
Prednáška č.1 ►