Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
Všeobecná hygiena potravín
Domov
Kurzy
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
VHP
5 Hygienické požiadavky na cudzorodé látky kontami...
Chemické kontaminanty sledované a diskutované v EK...
Chemické kontaminanty sledované a diskutované v EK a DG SANTE
Pre prezretie súboru kliknite na odkaz
chemicke_kontaminanty_červenec_2021_aktualizace.pdf
.
◄ Nariadenie EU limity pre kadmium 2021
Ísť na...
Ísť na...
Oznámenia
Prednáška č.1
Cvičenie č. 1
Cvičenie č. 2
Cvičenie č. 3
Prednáška č. 2a
Prednáška 2b
Prednáška 2023
Nariadenie EU limity pre kadmium 2021
Cvičenie č.5
Kontaminanty v potravinách prednáška
Cvičenie č. 6 Hygiena budov
Cvičenie 7 hygiena práce a pracovného prostredia
Prevádzkárne na zber a triedenie vajec, medu a želazín
Hygiena odvodňovania, podláh a dopravných pásov
Hygienické požiadavky na materiály a predmety na styk s potravinami
Likvidácia tuhých a tekutých odpadov
Sledovanie rezíduí cudzorodých látok v potravinách
HYgienicko-zdravotné problémy - prednáška
Cvičenie č.5 ►