Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
  • Kategórie kurzov
    Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov Fakulta biotechnológie a potravinárstva Fakulta ekonomiky a manažmentu Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva Technická fakulta
  • Ďalšie vzdelávanie
    Projekt LUZK Web application development
  • MBA
    MBA
  • SÚŤAŽ
    Súťaž o najlepší kurz 2016 Súťaž o najlepší kurz 2023
  • SandBox - Pieskovisko
    Vstup voľný! Temp DPŠ2021 - DEN1 DPŠ2021 - DEN2 DPŠ2021 - EXT1 DPŠ2021 - EXT2 DPŠ-Archív
  • Hľadáte konkrétny kurz?
    Vyhľadať kurz
  • Help
    Rady, návody, manuály ...
  • Slovenčina ‎(sk)‎
    English ‎(en)‎ Slovenčina ‎(sk)‎
Práve používate hosťovský prístup (Prihlásiť sa)

FOODINOVO

  1. Domov
  2. Kurzy
  3. Fakulta biotechnológie a potravinárstva
  4. Ústav potravinárstva
  5. FOODINOVO
  6. O 5 - slovak/english
  7. O5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurč...

O5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa

Požiadavky na absolvovanie

1.7 MB PDF

Pre prezretie súboru kliknite na odkaz O5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa.pdf.
◄ O4_14_Physical, biological and chemical hazards in food - Food Safety Hazards
O5_2_Vplyv technologických procesov na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu rýb a produktov rybolovu ►

Bloky

Preskočiť Navigácia

Navigácia

  • Domov

    • Moje kurzy

    • Kurzy

      • Fakulta biotechnológie a potravinárstva

        • Ústav potravinárstva

          • AaCvP

          • ANaFP

          • BHP

          • Bezpečnosť potravín

          • EaAP

          • FaAP

          • FOODINOVO

            • O 5 - slovak/english

              • SúborO5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurč...

          • HDaPP

          • Hygiena potravín

          • IZvBaP

          • LaKP

        • Ústav biotechnológie

        • Ústav aplikovanej biológie

        • Ústav biotechnológie

      • Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov

      • Fakulta ekonomiky a manažmentu

      • Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja

      • Technická fakulta

      • Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva

      • Celouniverzitné pracoviská

      • Ďalšie vzdelávanie

      • SandBox - Pieskovisko

      • Help

      • MBA

      • Súťaž o najlepší kurz

Bloky

Kontakt na podporu na portáli
Práve používate hosťovský prístup (Prihlásiť sa)
FOODINOVO
  • Kategórie kurzov
    • Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
    • Fakulta biotechnológie a potravinárstva
    • Fakulta ekonomiky a manažmentu
    • Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
    • Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
    • Technická fakulta
  • Ďalšie vzdelávanie
    • Projekt LUZK
    • Web application development
  • MBA
    • MBA
  • SÚŤAŽ
    • Súťaž o najlepší kurz 2016
    • Súťaž o najlepší kurz 2023
  • SandBox - Pieskovisko
    • Vstup voľný!
    • Temp
    • DPŠ2021 - DEN1
    • DPŠ2021 - DEN2
    • DPŠ2021 - EXT1
    • DPŠ2021 - EXT2
    • DPŠ-Archív
  • Hľadáte konkrétny kurz?
    • Vyhľadať kurz
  • Help
    • Rady, návody, manuály ...
  • Slovenčina ‎(sk)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenčina ‎(sk)‎
Súhrn uchovávaných údajov