Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
O 5 - slovak/english
Domov
Kurzy
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
FOODINOVO
O 5 - slovak/english
Osnova sekcie
◄
O 4 - slovak/english
►
O 7 - slovak/english
Zvýraznené
Vybrať aktivitu O5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa
O5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa
Súbor
PDF
1.7 MB
Vybrať aktivitu O5_2_Vplyv technologických procesov na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu rýb a produktov rybolovu
O5_2_Vplyv technologických procesov na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu rýb a produktov rybolovu
Súbor
PDF
2.4 MB
Vybrať aktivitu O5_4_Riziko kontaminácie potravín stafylokokovými enterotoxínmi
O5_4_Riziko kontaminácie potravín stafylokokovými enterotoxínmi
Súbor
PDF
2.1 MB
Vybrať aktivitu O5_5_Udržateľná produkcia_SK
O5_5_Udržateľná produkcia_SK
Súbor
PDF
1.5 MB
Vybrať aktivitu O5_6_Genetická diverzita_SK
O5_6_Genetická diverzita_SK
Súbor
PDF
1.9 MB
Vybrať aktivitu O5_7_Vegetarian diet_EN
O5_7_Vegetarian diet_EN
Súbor
PDF
4.4 MB
Vybrať aktivitu O5_8_Polyfenoly z potravín_SK
O5_8_Polyfenoly z potravín_SK
Súbor
PDF
4.9 MB
Vybrať aktivitu O5_9_Huby a ich význam vo výžive_SK
O5_9_Huby a ich význam vo výžive_SK
Súbor
PDF
5.1 MB
Vybrať aktivitu O5_10_Udržateľnosť v potravinovom dodávateľskom reťazci_SK
O5_10_Udržateľnosť v potravinovom dodávateľskom reťazci_SK
Súbor
PDF
1.5 MB
Vybrať aktivitu O5_1_Effect of substances of natural origin in chicken nutrition on the health safety and fat quality of produced meat
O5_1_Effect of substances of natural origin in chicken nutrition on the health safety and fat quality of produced meat
Súbor
PDF
2.5 MB
Vybrať aktivitu O5_2_Impact of technological processes on the health safety and quality of fish and fishery products
O5_2_Impact of technological processes on the health safety and quality of fish and fishery products
Súbor
PDF
3.0 MB
Vybrať aktivitu O5_4_The risk of food contamination with staphylococcal enterotoxins
O5_4_The risk of food contamination with staphylococcal enterotoxins
Súbor
PDF
2.1 MB
Vybrať aktivitu O5_5_Sustainable production_EN
O5_5_Sustainable production_EN
Súbor
PDF
2.4 MB
Vybrať aktivitu O5_6_Genetic diversity_EN
O5_6_Genetic diversity_EN
Súbor
PDF
2.3 MB
Vybrať aktivitu O5_7_Vegetarian diet_EN
O5_7_Vegetarian diet_EN
Súbor
PDF
5.0 MB
Vybrať aktivitu O5_8_Food polyphenols_EN
O5_8_Food polyphenols_EN
Súbor
PDF
5.7 MB
Vybrať aktivitu O5_9_Mushrooms_EN
O5_9_Mushrooms_EN
Súbor
PDF
2.6 MB
Vybrať aktivitu O5_10_Sustainability in the food supply chain_ EN
O5_10_Sustainability in the food supply chain_ EN
Súbor
PDF
1.2 MB
◄
O 4 - slovak/english
Ísť na...
Hlavná stránka kurzu
O2 Inovácia a vypracovanie elektronických učebných materiálov pre I. stupeň pregraduálneho štúdia
O2 - slovak/english
O3 - slovak/english
O 4 - slovak/english
O 7 - slovak/english
Prípadové štúdie/Case studies
Študijné programy/Study programs
Univerzity/Universities
Databáza referencií /Database references
►
O 7 - slovak/english