Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
FOODINOVO
Domov
Kurzy
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
FOODINOVO
O 5 - slovak/english
O5_5_Udržateľná produkcia_SK
O5_5_Udržateľná produkcia_SK
1.5 MB Dokument PDF
Pre prezretie súboru kliknite na odkaz
O5_5_Udržateľná produkcia_SK.pdf
.
◄ O5_4_Riziko kontaminácie potravín stafylokokovými enterotoxínmi
Ísť na...
Ísť na...
FOODINOVO
Sugar and sweets
Mill Technologies
Food Safety Hazards
Beverages containing caffeine
Ordinary bakery wares
Fine bakery wares
Laboratory Analysis of Selected Plant Foodstuffs Commodities with Theoretical Backgrounds
Basic legislative requirements – animal origin products
Legislative requirements – organic products
Legislative requirements - organic production of plant products
Basic legislative requirements – plant origin products
European Legislation for Eggs
European Legislation for Honey
European Legislation for Meat Products and Fish
European Legislation for Meat
European Legislation for Dairy Products
European Legislation for Milk
European Legislation for Food of Plant Origin
O2_1_Odber vzoriek surového a konzumného mlieka pre analýzu kvality a bezpečnosti
O2_2_Stanovenie reziduí inhibičných látok v mlieku
O2_3_Stanovenie celkového počtu mikroorganizmov v mlieku
O2_4_Stanovenie celkového počtu somatických buniek v mlieku
O2_5_Stanovenie zložiek mlieka
O2_6_Lab Manual - Analýza surového mlieka_sk
O2_7_ Laboratórna analýza vybraných rastlinných potravinárskych komodít
O2_8_Európske právne predpisy týkajúce sa potravín rastlinného pôvodu_SK
O2_9_Mlynské technologie _SK
O2_10_Mlynské technologie- Jemné pečivo_SK
O2_11_Mlynské technológie - cereálne pečivo_SK
O2_12_HACCP System a implementácia
O2_13_Zdravotna bezpečnosť potravín
O2_14_Pitna voda 1.cast
O2-15_Pitna voda 2.cast
O2_16_Chladenie a mrazenie potravín
O2_1_Sampling of Raw and Consumer milk for Analysis
O2_2_Determination of Antimicrobial Residues in Milk
O2_3_Determination of Total Plate Count in Milk
O2_4_Determination of Somatic Cell Count in Milk
O2_5_Determination of Milk Content
O2_6_Lab Manual - raw milk analyses
O2_7_Chemical analysis of slected plant (text book)
O2_8_Legislative requirements for plant origin foodstuff
O2_9_Mill technologies - Bakery wares
O2_10_Mill technologies - Fine bakery wares
O2_11_Mill technologies Cereal Technolog
O2_12_HACCP System and Implementation en
O2_13_Health safety aspects of foods
O2_14_Drinking water part 1
O2_15_Drinking water part 2
O2_16_cooling and Freezing food_fiutak
O3_1_Tovaroznalectvo bravčového mäsa
O3_2_Tovaroznalectvo hovädzieho mäsa
O3_3_Technológia výroby Bratislavské párky
O3_4_Technológia výroby Slovenská biela klobása
O3_5_Technológia výroby Frankfurtské párky
O3_6_Inovácie pri jatočnom spracovaní hydiny
O3_7_Chladenie, balenie, mrazenie hydinového mäsa
O3_8_Tuky a oleje-zloženie
O3_9_Kvalita surového mlieka_1.časť
O3_10_Kvalita surového mlieka_2.časť
O3_11_Produkcia mäsa a mäsových výrobkov_sk
O3_12_Hygiena a technológia nápojov
O3_13_Legislativne požiadavky na vajíčka_SK.
O3_14_Legislatívne požiadavky na med_SK
O3_15_Výroba a kvalita ochucovadel_SK
O3_16_Výroba a kvalita cukrovinek_SK
O3_17_Základné legislatívne požiadavky pre potraviny rastlinného povodu_SK
O3_1_Pork retail cuts
O3_2_Beef Retail Cuts
O3_3_Production Technology of the Bratislava Style Frankfurters
O3_4_Production Technology of the Slovakian White Style Sausages
O3_5_Production Technology of the Frankfurters
O3_6_Innovations in poultry slaughter processing
O3_7_Cooling, packing, freezing of poultry meat
O3_8_Fat_and_oil_identification_new
O3_9_RAW MILK QUALITY - part 1 - format with questions
O3_10_RAW MILK QUALITY - part 2 - format with questions
O3_11_Meat_processing
O3_12_Beverages (work book)
O3_14_Legislatvive requirements for honey
O3_15_Production technology and quality of condiments
O3_16_Production technology and quality of confectionery
O3_17_Basic legislative requirements for plant origin foods
O4_1_Technológia jatočného opracovania hydiny – Časť 1
O4_2_Technológia spracovania hydinového mäsa – Časť 2
O4_3_Základné legislatívne požiadavky na potraviny živočíšneho pôvodu
O4_4_Mikrobiologické vyšetrenie vzoriek potravín_Odber a príprava vzoriek na mikrobiologické skúšanie
O4_5_Mikrobiologické vyšetrenie vzoriek potravín_Metódy očkovania vzoriek pri mikrobiologickom skúšaní
O4_6_Jednoduchá konzervácia mikroorganizmov
O4_8_MALDI-TOF MS v potravinárskej mikrobiológií
O4_9_Európske právne predpisy pre ryby a mäsové výrobky_SK
O4_1_Poultry slaughter processing technology – Part 1
O4_2_Poultry slaughter processing technology – Part 2
O4_3_Basic Legislative Requirements for Food
O4_4_Microbiological Examination of Food Samples_Sampling and preparation of samples for microbiological testing
O4_5_Microbiological Examination of Food Samples_Inoculation methods used in microbiological testing
O4_6_Simple Preservation of Microorgamisms
O4_8_MALDI-TOF MS in Food Microbiology
O4_9_European legislation for meat and meat products - meat products and fish
O4_10_European legislation for meat and meat products - meat
O4_11_European legislation for milk and milk products - milk products
O4_12_European legislation for milk and milk products - milk
O4_13_Hygiene requirements for food of plant origin
O4_14_Physical, biological and chemical hazards in food - Food Safety Hazards
O5_1_Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa
O5_2_Vplyv technologických procesov na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu rýb a produktov rybolovu
O5_4_Riziko kontaminácie potravín stafylokokovými enterotoxínmi
O5_6_Genetická diverzita_SK
O5_7_Vegetarian diet_EN
O5_8_Polyfenoly z potravín_SK
O5_9_Huby a ich význam vo výžive_SK
O5_10_Udržateľnosť v potravinovom dodávateľskom reťazci_SK
O5_1_Effect of substances of natural origin in chicken nutrition on the health safety and fat quality of produced meat
O5_2_Impact of technological processes on the health safety and quality of fish and fishery products
O5_4_The risk of food contamination with staphylococcal enterotoxins
O5_5_Sustainable production_EN
O5_6_Genetic diversity_EN
O5_7_Vegetarian diet_EN
O5_8_Food polyphenols_EN
O5_9_Mushrooms_EN
O5_10_Sustainability in the food supply chain_ EN
Prípadové štúdie
Case study
Študijné programy.
Study programs
Krakow
Košice
Brno
Nitra
Database References
O5_6_Genetická diverzita_SK ►