Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
O 4 - slovak/english
Domov
Kurzy
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
FOODINOVO
O 4 - slovak/english
Osnova sekcie
◄
O3 - slovak/english
►
O 5 - slovak/english
Vybrať aktivitu O4_1_Technológia jatočného opracovania hydiny – Časť 1
O4_1_Technológia jatočného opracovania hydiny – Časť 1
Súbor
PDF
1.4 MB
Vybrať aktivitu O4_2_Technológia spracovania hydinového mäsa – Časť 2
O4_2_Technológia spracovania hydinového mäsa – Časť 2
Súbor
PDF
1.0 MB
Vybrať aktivitu O4_3_Základné legislatívne požiadavky na potraviny živočíšneho pôvodu
O4_3_Základné legislatívne požiadavky na potraviny živočíšneho pôvodu
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O4_4_Mikrobiologické vyšetrenie vzoriek potravín_Odber a príprava vzoriek na mikrobiologické skúšanie
O4_4_Mikrobiologické vyšetrenie vzoriek potravín_Odber a príprava vzoriek na mikrobiologické skúšanie
Súbor
MP4
429.5 MB
Vybrať aktivitu O4_5_Mikrobiologické vyšetrenie vzoriek potravín_Metódy očkovania vzoriek pri mikrobiologickom skúšaní
O4_5_Mikrobiologické vyšetrenie vzoriek potravín_Metódy očkovania vzoriek pri mikrobiologickom skúšaní
Súbor
MP4
693.0 MB
Vybrať aktivitu O4_6_Jednoduchá konzervácia mikroorganizmov
O4_6_Jednoduchá konzervácia mikroorganizmov
Súbor
MP4
320.7 MB
Vybrať aktivitu O4_8_MALDI-TOF MS v potravinárskej mikrobiológií
O4_8_MALDI-TOF MS v potravinárskej mikrobiológií
Súbor
MP4
724.7 MB
Vybrať aktivitu O4_9_Európske právne predpisy pre ryby a mäsové výrobky_SK
O4_9_Európske právne predpisy pre ryby a mäsové výrobky_SK
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O4_1_Poultry slaughter processing technology – Part 1
O4_1_Poultry slaughter processing technology – Part 1
Súbor
PDF
2.5 MB
Vybrať aktivitu O4_2_Poultry slaughter processing technology – Part 2
O4_2_Poultry slaughter processing technology – Part 2
Súbor
PDF
1.8 MB
Vybrať aktivitu O4_3_Basic Legislative Requirements for Food
O4_3_Basic Legislative Requirements for Food
Súbor
PDF
2.4 MB
Vybrať aktivitu O4_4_Microbiological Examination of Food Samples_Sampling and preparation of samples for microbiological testing
O4_4_Microbiological Examination of Food Samples_Sampling and preparation of samples for microbiological testing
Súbor
MP4
426.4 MB
Vybrať aktivitu O4_5_Microbiological Examination of Food Samples_Inoculation methods used in microbiological testing
O4_5_Microbiological Examination of Food Samples_Inoculation methods used in microbiological testing
Súbor
MP4
689.9 MB
Vybrať aktivitu O4_6_Simple Preservation of Microorgamisms
O4_6_Simple Preservation of Microorgamisms
Súbor
MP4
314.2 MB
Vybrať aktivitu O4_8_MALDI-TOF MS in Food Microbiology
O4_8_MALDI-TOF MS in Food Microbiology
Súbor
MP4
726.1 MB
Vybrať aktivitu O4_9_European legislation for meat and meat products - meat products and fish
O4_9_European legislation for meat and meat products - meat products and fish
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O4_10_European legislation for meat and meat products - meat
O4_10_European legislation for meat and meat products - meat
Súbor
PDF
1.4 MB
Vybrať aktivitu O4_11_European legislation for milk and milk products - milk products
O4_11_European legislation for milk and milk products - milk products
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O4_12_European legislation for milk and milk products - milk
O4_12_European legislation for milk and milk products - milk
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O4_13_Hygiene requirements for food of plant origin
O4_13_Hygiene requirements for food of plant origin
Súbor
PDF
1.8 MB
Vybrať aktivitu O4_14_Physical, biological and chemical hazards in food - Food Safety Hazards
O4_14_Physical, biological and chemical hazards in food - Food Safety Hazards
Súbor
PDF
2.4 MB
◄
O3 - slovak/english
Ísť na...
Hlavná stránka kurzu
O2 Inovácia a vypracovanie elektronických učebných materiálov pre I. stupeň pregraduálneho štúdia
O2 - slovak/english
O3 - slovak/english
O 5 - slovak/english
O 7 - slovak/english
Prípadové štúdie/Case studies
Študijné programy/Study programs
Univerzity/Universities
Databáza referencií /Database references
►
O 5 - slovak/english