Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
O3 - slovak/english
Domov
Kurzy
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
FOODINOVO
O3 - slovak/english
Osnova sekcie
◄
O2 - slovak/english
►
O 4 - slovak/english
Vybrať aktivitu O3_1_Tovaroznalectvo bravčového mäsa
O3_1_Tovaroznalectvo bravčového mäsa
Súbor
MP4
160.5 MB
Vybrať aktivitu O3_2_Tovaroznalectvo hovädzieho mäsa
O3_2_Tovaroznalectvo hovädzieho mäsa
Súbor
MP4
140.5 MB
Vybrať aktivitu O3_3_Technológia výroby Bratislavské párky
O3_3_Technológia výroby Bratislavské párky
Súbor
MP4
669.3 MB
Vybrať aktivitu O3_4_Technológia výroby Slovenská biela klobása
O3_4_Technológia výroby Slovenská biela klobása
Súbor
MP4
610.5 MB
Vybrať aktivitu O3_5_Technológia výroby Frankfurtské párky
O3_5_Technológia výroby Frankfurtské párky
Súbor
MP4
748.3 MB
Vybrať aktivitu O3_6_Inovácie pri jatočnom spracovaní hydiny
O3_6_Inovácie pri jatočnom spracovaní hydiny
Súbor
PDF
1.1 MB
Vybrať aktivitu O3_7_Chladenie, balenie, mrazenie hydinového mäsa
O3_7_Chladenie, balenie, mrazenie hydinového mäsa
Súbor
PDF
946.5 KB
Vybrať aktivitu O3_8_Tuky a oleje-zloženie
O3_8_Tuky a oleje-zloženie
Súbor
PDF
5.4 MB
Vybrať aktivitu O3_9_Kvalita surového mlieka_1.časť
O3_9_Kvalita surového mlieka_1.časť
Súbor
PDF
5.0 MB
Vybrať aktivitu O3_10_Kvalita surového mlieka_2.časť
O3_10_Kvalita surového mlieka_2.časť
Súbor
PPTX
3.8 MB
Vybrať aktivitu O3_11_Produkcia mäsa a mäsových výrobkov_sk
O3_11_Produkcia mäsa a mäsových výrobkov_sk
Súbor
PDF
4.0 MB
Vybrať aktivitu O3_12_Hygiena a technológia nápojov
O3_12_Hygiena a technológia nápojov
Súbor
PDF
775.1 KB
Vybrať aktivitu O3_13_Legislativne požiadavky na vajíčka_SK.
O3_13_Legislativne požiadavky na vajíčka_SK.
Súbor
PDF
1.1 MB
Vybrať aktivitu O3_14_Legislatívne požiadavky na med_SK
O3_14_Legislatívne požiadavky na med_SK
Súbor
PDF
1.2 MB
Vybrať aktivitu O3_15_Výroba a kvalita ochucovadel_SK
O3_15_Výroba a kvalita ochucovadel_SK
Súbor
PDF
1.8 MB
Vybrať aktivitu O3_16_Výroba a kvalita cukrovinek_SK
O3_16_Výroba a kvalita cukrovinek_SK
Súbor
PDF
1.3 MB
Vybrať aktivitu O3_17_Základné legislatívne požiadavky pre potraviny rastlinného povodu_SK
O3_17_Základné legislatívne požiadavky pre potraviny rastlinného povodu_SK
Súbor
PDF
1.5 MB
Vybrať aktivitu O3_1_Pork retail cuts
O3_1_Pork retail cuts
Súbor
MP4
153.7 MB
Vybrať aktivitu O3_2_Beef Retail Cuts
O3_2_Beef Retail Cuts
Súbor
MP4
140.3 MB
Vybrať aktivitu O3_3_Production Technology of the Bratislava Style Frankfurters
O3_3_Production Technology of the Bratislava Style Frankfurters
Súbor
MP4
681.5 MB
Vybrať aktivitu O3_4_Production Technology of the Slovakian White Style Sausages
O3_4_Production Technology of the Slovakian White Style Sausages
Súbor
MP4
639.8 MB
Vybrať aktivitu O3_5_Production Technology of the Frankfurters
O3_5_Production Technology of the Frankfurters
Súbor
MP4
776.5 MB
Vybrať aktivitu O3_6_Innovations in poultry slaughter processing
O3_6_Innovations in poultry slaughter processing
Súbor
PDF
1.9 MB
Vybrať aktivitu O3_7_Cooling, packing, freezing of poultry meat
O3_7_Cooling, packing, freezing of poultry meat
Súbor
PDF
1.8 MB
Vybrať aktivitu O3_8_Fat_and_oil_identification_new
O3_8_Fat_and_oil_identification_new
Súbor
PDF
3.3 MB
Vybrať aktivitu O3_9_RAW MILK QUALITY - part 1 - format with questions
O3_9_RAW MILK QUALITY - part 1 - format with questions
Súbor
PDF
2.6 MB
Vybrať aktivitu O3_10_RAW MILK QUALITY - part 2 - format with questions
O3_10_RAW MILK QUALITY - part 2 - format with questions
Súbor
PDF
1.9 MB
Vybrať aktivitu O3_11_Meat_processing
O3_11_Meat_processing
Súbor
PDF
2.2 MB
Vybrať aktivitu O3_12_Beverages (work book)
O3_12_Beverages (work book)
Súbor
PDF
773.1 KB
Vybrať aktivitu O3_14_Legislatvive requirements for honey
O3_14_Legislatvive requirements for honey
Súbor
PDF
1.5 MB
Vybrať aktivitu O3_15_Production technology and quality of condiments
O3_15_Production technology and quality of condiments
Súbor
PDF
2.3 MB
Vybrať aktivitu O3_16_Production technology and quality of confectionery
O3_16_Production technology and quality of confectionery
Súbor
PDF
1.7 MB
Vybrať aktivitu O3_17_Basic legislative requirements for plant origin foods
O3_17_Basic legislative requirements for plant origin foods
Súbor
PDF
1.8 MB
◄
O2 - slovak/english
Ísť na...
Hlavná stránka kurzu
O2 Inovácia a vypracovanie elektronických učebných materiálov pre I. stupeň pregraduálneho štúdia
O2 - slovak/english
O 4 - slovak/english
O 5 - slovak/english
O 7 - slovak/english
Prípadové štúdie/Case studies
Študijné programy/Study programs
Univerzity/Universities
Databáza referencií /Database references
►
O 4 - slovak/english