Preskočiť na hlavný obsah
MOODLE SPU
Kategórie kurzov
Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Fakulta ekonomiky a manažmentu
Fakulta európskych štúdií a regionálneho rozvoja
Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva
Technická fakulta
Ďalšie vzdelávanie
Projekt LUZK
Web application development
MBA
MBA
SÚŤAŽ
Súťaž o najlepší kurz 2016
Súťaž o najlepší kurz 2023
SandBox - Pieskovisko
Vstup voľný!
Temp
DPŠ2021 - DEN1
DPŠ2021 - DEN2
DPŠ2021 - EXT1
DPŠ2021 - EXT2
DPŠ-Archív
Hľadáte konkrétny kurz?
Vyhľadať kurz
Help
Rady, návody, manuály ...
Slovenčina (sk)
English (en)
Slovenčina (sk)
Práve používate hosťovský prístup (
Prihlásiť sa
)
O2 - slovak/english
Domov
Kurzy
Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Ústav potravinárstva
FOODINOVO
O2 - slovak/english
Osnova sekcie
◄
O2 Inovácia a vypracovanie elektronických učebných materiálov pre I. stupeň pregraduálneho štúdia
►
O3 - slovak/english
Vybrať aktivitu O2_1_Odber vzoriek surového a konzumného mlieka pre analýzu kvality a bezpečnosti
O2_1_Odber vzoriek surového a konzumného mlieka pre analýzu kvality a bezpečnosti
Súbor
PDF
1.1 MB
Vybrať aktivitu O2_2_Stanovenie reziduí inhibičných látok v mlieku
O2_2_Stanovenie reziduí inhibičných látok v mlieku
Súbor
MP4
176.5 MB
Vybrať aktivitu O2_3_Stanovenie celkového počtu mikroorganizmov v mlieku
O2_3_Stanovenie celkového počtu mikroorganizmov v mlieku
Súbor
MP4
357.8 MB
Vybrať aktivitu O2_4_Stanovenie celkového počtu somatických buniek v mlieku
O2_4_Stanovenie celkového počtu somatických buniek v mlieku
Súbor
MP4
736.9 MB
Vybrať aktivitu O2_5_Stanovenie zložiek mlieka
O2_5_Stanovenie zložiek mlieka
Súbor
MP4
681.6 MB
Vybrať aktivitu O2_6_Lab Manual - Analýza surového mlieka_sk
O2_6_Lab Manual - Analýza surového mlieka_sk
Súbor
PDF
623.0 KB
Vybrať aktivitu O2_7_ Laboratórna analýza vybraných rastlinných potravinárskych komodít
O2_7_ Laboratórna analýza vybraných rastlinných potravinárskych komodít
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O2_8_Európske právne predpisy týkajúce sa potravín rastlinného pôvodu_SK
O2_8_Európske právne predpisy týkajúce sa potravín rastlinného pôvodu_SK
Súbor
PDF
1.8 MB
Vybrať aktivitu O2_9_Mlynské technologie _SK
O2_9_Mlynské technologie _SK
Súbor
PDF
1.9 MB
Vybrať aktivitu O2_10_Mlynské technologie- Jemné pečivo_SK
O2_10_Mlynské technologie- Jemné pečivo_SK
Súbor
PDF
2.8 MB
Vybrať aktivitu O2_11_Mlynské technológie - cereálne pečivo_SK
O2_11_Mlynské technológie - cereálne pečivo_SK
Súbor
PDF
2.4 MB
Vybrať aktivitu O2_12_HACCP System a implementácia
O2_12_HACCP System a implementácia
Súbor
PDF
3.3 MB
Vybrať aktivitu O2_13_Zdravotna bezpečnosť potravín
O2_13_Zdravotna bezpečnosť potravín
Súbor
PDF
2.9 MB
Vybrať aktivitu O2_14_Pitna voda 1.cast
O2_14_Pitna voda 1.cast
Súbor
PDF
1.3 MB
Vybrať aktivitu O2-15_Pitna voda 2.cast
O2-15_Pitna voda 2.cast
Súbor
PDF
1.9 MB
Vybrať aktivitu O2_16_Chladenie a mrazenie potravín
O2_16_Chladenie a mrazenie potravín
Súbor
PDF
1.1 MB
Vybrať aktivitu O2_1_Sampling of Raw and Consumer milk for Analysis
O2_1_Sampling of Raw and Consumer milk for Analysis
Súbor
PDF
1.8 MB
Vybrať aktivitu O2_2_Determination of Antimicrobial Residues in Milk
O2_2_Determination of Antimicrobial Residues in Milk
Súbor
MP4
176.2 MB
Vybrať aktivitu O2_3_Determination of Total Plate Count in Milk
O2_3_Determination of Total Plate Count in Milk
Súbor
MP4
358.4 MB
Vybrať aktivitu O2_4_Determination of Somatic Cell Count in Milk
O2_4_Determination of Somatic Cell Count in Milk
Súbor
MP4
736.5 MB
Vybrať aktivitu O2_5_Determination of Milk Content
O2_5_Determination of Milk Content
Súbor
MP4
691.5 MB
Vybrať aktivitu O2_6_Lab Manual - raw milk analyses
O2_6_Lab Manual - raw milk analyses
Súbor
PDF
767.8 KB
Vybrať aktivitu O2_7_Chemical analysis of slected plant (text book)
O2_7_Chemical analysis of slected plant (text book)
Súbor
PDF
1.6 MB
Vybrať aktivitu O2_8_Legislative requirements for plant origin foodstuff
O2_8_Legislative requirements for plant origin foodstuff
Súbor
PDF
1.9 MB
Vybrať aktivitu O2_9_Mill technologies - Bakery wares
O2_9_Mill technologies - Bakery wares
Súbor
PDF
2.1 MB
Vybrať aktivitu O2_10_Mill technologies - Fine bakery wares
O2_10_Mill technologies - Fine bakery wares
Súbor
PDF
3.6 MB
Vybrať aktivitu O2_11_Mill technologies Cereal Technolog
O2_11_Mill technologies Cereal Technolog
Súbor
PDF
3.1 MB
Vybrať aktivitu O2_12_HACCP System and Implementation en
O2_12_HACCP System and Implementation en
Súbor
PDF
4.0 MB
Vybrať aktivitu O2_13_Health safety aspects of foods
O2_13_Health safety aspects of foods
Súbor
PDF
3.0 MB
Vybrať aktivitu O2_14_Drinking water part 1
O2_14_Drinking water part 1
Súbor
PDF
2.1 MB
Vybrať aktivitu O2_15_Drinking water part 2
O2_15_Drinking water part 2
Súbor
PDF
3.0 MB
Vybrať aktivitu O2_16_cooling and Freezing food_fiutak
O2_16_cooling and Freezing food_fiutak
Súbor
PDF
1.7 MB
◄
O2 Inovácia a vypracovanie elektronických učebných materiálov pre I. stupeň pregraduálneho štúdia
Ísť na...
Hlavná stránka kurzu
O2 Inovácia a vypracovanie elektronických učebných materiálov pre I. stupeň pregraduálneho štúdia
O3 - slovak/english
O 4 - slovak/english
O 5 - slovak/english
O 7 - slovak/english
Prípadové štúdie/Case studies
Študijné programy/Study programs
Univerzity/Universities
Databáza referencií /Database references
►
O3 - slovak/english